ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

آخرین وضعیت پرونده عراقچی و سالار آقاخان

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای درباره اجرای قانون عفاف و حجاب در دستگاه‌های مختلف توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 11
کد خبر: ۱۸۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای معاون اول قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که دستگاه‌های مختلفی در اجرای قانون عفاف و حجاب مسئولیت دارند، آیا قوه قضاییه به کم کاری برخی از دستگاه‌ها در اجرای این قانون ورود پیدا می‌کند یا خیر؟، در جمع خبرنگاران گفت: یکی از ناهنجاری‌های موجود در جامعه بی حجابی و معضلات ناشی از آن است و دشمن از آن سوء استفاده می‌کند، لذا به تمام مردم توصیه می‌کنیم که خودشان مسائل را رعایت کنند و آلت دست دشمن قرار نگیرند.

 

او افزود: مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی به منزله قانون است و دستگاه‌هایی که مخاطب این قانون هستند و وظایفی برای آن‌ها تعیین شده است، ملزم به اجرای آن هستند، لذا سازمان بازرسی کل کشور مسئولیت بررسی عملکرد تمام دستگاه‌های مخاطب مصوبه عفاف و حجاب را برعهده دارد و اگر کوتاهی رخ داده باشد، باید به موضوع ورود کند.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به اینکه قوه قضاییه هم در اجرای مصوبه عفاف و حجاب مسئولیت دارد، گفت: امیدواریم تمام دستگاه‌ها به وظایف خود عمل کنند و بازرسی کل کشور هم بر اجرای این مصوبه نظارت کند و اگر دستگاهی کوتاهی کرده باشد، در ابتدا تذکر دهد و در مراحل بعدی متخلفان را به قوه قضاییه معرفی کند.

 

او افزود: ممکن است برخی از دستگاه‌ها به تمام وظایف خود در زمینه اجرای مصوبه عفاف و حجاب عمل نکرده باشند که این کوتاهی ممکن است در امر پیشگیری، تبلیغ و یا برخورد باشد.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای ادامه داد: وزارت کشور، وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی، قوه قضاییه، سازمان تبلیغات اسلامی و صدا و سیما همگی وظایفی دارند که ممکن است هر کدام به وظایف خود به طور کامل عمل نکرده باشند که اگر به وظایفشان عمل می‌کردند، شاید امروز مشکلات موجود با وجود نداشت و یا کمتر بود.

 

او در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود ختم رسیدگی به پرونده عراقچی اعلام شده است و سالار آقاخان یکی از متهمان پرونده به ترکیه فرار کرده است؟ گفت: پاسخ به سوالات مرتبط با پرونده‌ها با سخنگوی قوه قضاییه است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
آخرین اخبار